Най-важното е, че се водят разговори,  всичко се решава с

...
Най-важното е, че се водят разговори,  всичко се решава с
Коментари Харесай

Костадин Ангелов :  ГЕРБ са  направили много компромиси и са протегнали много ръце към всички. Разбира се, няма да се обезличим, но считаме, че България трябва да има правителство - Топ новини

Най-важното е, че се водят диалози,  всичко се взема решение с градивни диалози. Аз считам, че през днешния ден ще бъде прекрасен ден за българската народна власт и сме подготвени с решенията, това разяснява депутатът от ГЕРБ-СДС проф. Костадин Ангелов пред БТВ.

Диалогът беше най-важният урок от тези избори, той беше даден от българите, единствено в изискванията на диалог може да се доближи до продуктивни решения. Те би трябвало да са бързи и няма време да се отсрочва, сподели той.

Според него ГЕРБ са  създали доста взаимни отстъпки и са протегнали доста ръце към всички. Разбира се, няма да се обезличим, само че считаме, че България би трябвало да има държавно управление. Трябва да седнем всички да се разберем какво държавно управление може да съставим, съобщи Ангелов.

С всички партии с евроантлантическа ориентировка може да управляваме, изясни той.

Много е значимо да се одобри бюджет, когато има постоянно държавно управление, когато няма такова и се върви към избори, ще се получи сватбарско наддаване. Така ще се получат отклонения в недостига, даде образец Ангелов.

Към сегашния миг „ Продължаваме промяната “ отхвърлят диалози с нас, доста е мъчно да се сформира държавно управление без градивен разговор, сподели депутатът.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР